5 kilo afvallen in een week dankzij de Afslank Receptenbijbel?

Afslank Receptenbijbel review, en wat kun jij ervan verwachten? En waarom wij enthousiast zijn over de Afslank Receptenbijbel!

By Michael | Gezondheid

5 kilo afvallen in een week – Wat is de juiste manier?

Afvallen is voor weinig mensen een hobby en het valt vaak ook niet mee omdat je ineens aan nieuwe gewoontes dient te wennen wat het eten betreft maar ook omdat veel diëten alleen maar tijdelijk resultaat opleveren. Hoe zit het dan met 5 kilo afvallen in een week?

De meeste mensen vallen tijdens het volgen van een dieet de eerste weken snel af maar omdat ze daarna vaak weer in oude gewoontes hervallen krijgen ze te maken met het alom bekende jojo-effect waarbij de kilo’s die ze kwijtgeraakt zijn er even zo snel of soms nog sneller weer aanvliegen.

Het is uiteraard erg frustrerend als je zo je best doet om af te vallen en het weinig effect heeft.

Gezond en lekker eten met de Afslank Receptenbijbel

5 kilo afvallen in een week dankzij de Afslank Receptenbijbel?

Een boek dat ik vaker aanbeveel is de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm. In dit boek, verkrijgbaar als e-book maar ook uitgegeven in een fysieke versie kun je meer dan 100 makkelijk te maken recepten vinden waarmee je op een leuke en verantwoorde wijze kunt afvallen.

De recepten zijn uitermate geschikt om zelf af te vallen maar kunnen ook door andere familieleden prima gebruikt worden.

Zo wordt het afvallen iets dat je met het hele gezin kunt doen maar het geeft je kinderen ook een goed voorbeeld over gezond eten.

5 kilo afvallen in een week kan op vele manieren. Echter als je kiest voor een gezonde en blijvende methode om efficient gewicht te verliezen is het beter om een meer lange termijn visie te hebben.

Daardoor wil je niet perse 5 kilo afvallen in een week. Want de kans is groot dat dan het jojo-effect optreedt. En dan zitten er zo weer 5 (of 6) kilo aan. En dat wil je toch niet?!

Met de juiste mindset en hulpmiddelen is dat helemaal niet nodig.

Hieronder staan in ieder geval een aantal acties die jou sowieso helpen op korte termijn enkele kilo’s te verliezen!

Lees eerst de tips goed door

Drink veel water

Erg belangrijk om te doen als je een dieet volgt om af te vallen is dat je veel water drinkt.

Veel water drinken als je wilt afvallen

Het is altijd belangrijk om voldoende vocht op een dag binnen te krijgen maar in water zitten amper calorieën dus als je aan de lijn doet is het verstandig om met name water te drinken.

Als je graag thee of koffie drinkt met suiker krijg je meteen weer meer calorieën binnen, om maar niet te spreken van vruchtensap of frisdrank.

Als je water drinkt op het moment dat je trek in iets krijgt neemt dat ook het hongergevoel weer weg.

Vermijd alcohol (of wees toch echt zuinig!)

Alcoholische dranken zijn ook af te raden als je wilt afvallen. Hierin zitten ook veel calorieën en als je graag een biertje of wijntje drinkt is het slim om dit zoveel mogelijk te beperken. Laat dat extra glaasje dan toch even staan!

Eet goed en eet gezond

Wat het eten betreft hoef je natuurlijk geen honger te lijden tijdens het dieet.

Het is sowieso niet verstandig om maar heel weinig of niks te eten om zo af te vallen. Je lichaam krijgt dan niet voldoende voedingsstoffen binnen en dit zal ten koste gaan van je energie en concentratie.

Met nauwelijks eten val je misschien in het begin wel snel wat kilo’s af maar als je dan weer in een normaal eetpatroon vervalt komen de kilo’s er weer heel snel aan en weeg je aan het einde van het verhaal vaak nog meer dan voordat je met het dieet begon. Niet doen dus!

Stop met je niet-zo-goede eetpatroon en eetgewoontes

Heb je bepaalde eetgewoontes die niet zo gezond zijn en die ervoor zorgen dat je aankomt? Probeer deze dan te veranderen.

Vervang de snacks en sausjes eens door groente of salade en kies voor een zelfgemaakte dressing waarin minder calorieën zitten. Echt gewoon doen! Iets meer werk, maar het loont echt!

In de Afslank Receptenbijbel vind je veel goede recepten terug in diverse categorieën. Je kunt hierbij denken aan recepten met kip, vlees of vis maar ook aan de vegetariërs is gedacht.

Er staan eenvoudige en snel te maken recepten in voor hoofdgerechten maar ook voor sausjes, dressings, salades en nagerechten.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat het dieet eentonig of saai wordt want de recepten zijn heel uiteenlopend en variatie is er genoeg.

Een veel gekend probleem bij diëten is dat mensen het op den duur saai beginnen te vinden omdat ze vaak hetzelfde eten. Als je voldoende variatie kunt aanbrengen is het ook minder lastig om je eraan te houden.

Zorg er bijvoorbeeld voor dat je een aantal van je favoriete nieuwe gezonde recepten opschrijft of in je phone notities uitwerkt. Zo heb je altijd je favoriete recepten bij de hand en vergeet je ze niet meer.

Dit doe ik nu zelf ook wel regelmatig, want ik heb te vaak gehad dat een aantal gerechten die ik graag at gewoonweg ben vergeten. En dat is toch zonde!

Kies voor kleinere porties

Behalve dat je gezonde gerechten met gezondere ingrediënten maakt kun je er ook voor kiezen om

Kleine porties eten als je wilt afvallen

kleinere porties te eten.

Als je wat vaker verspreid over de dag een kleine portie eet heb je minder snel een hongergevoel en krijgt het eten ook de kans goed te verteren.

Kies er daarom bijvoorbeeld ook voor om een kleiner nagerecht enige tijd na de hoofdmaaltijd te eten. Dan heb je nog wat te goed en blijf je niet de hele avond met trek zitten waardoor je neiging om te gaan snoepen alleen maar sterker wordt.

Kom van die bank af!

Behalve gezondere maaltijden is het ook belangrijk dat je goed blijft bewegen tijdens het volgen van een dieet.

Alleen gezonder eten is niet voldoende om af te vallen. Als je er ook voor kiest om goed te bewegen verbrand je ook meer calorieën.

Alle beweging is goed, het hoeft geen topsport te zijn maar kies gewoon voor iets dat je graag doet of goed kunt.

Niet alleen bij recepten staat hoeveel calorieën er in een bepaald gerecht zitten. Voor veel sporten kun je ook terugvinden wat je verbrandt zoals wanneer je bijvoorbeeld een uurtje gaat wandelen.

Doe het met mate

Let wel: maak er geen obsessie van. Afvallen kost tijd en met name doorzettingsvermogen is erg belangrijk.

Afvallen is een serieuze zaak en je dient een bepaald moment te kiezen waarop je ermee denkt te beginnen.

Je mag best een keer ‘zondigen’ maar als je dat keer op keer blijft doen heeft dit weinig nut en zal het effect van het dieet ook minimaal zijn. Afvallen gaat niet vanzelf, je dient er ten volle achter te staan en het is fijn als je hele familie je daarin steunt.

Als zij ook gewoon meedoen, is het voor jou ook makkelijker vol te houden en kunnen jullie gewoon samen eten zonder dat jij allerlei andere en aparte dingen voor jezelf klaar hoeft te maken.

Gegarandeerd succes met vet verbranden

Met dit dieet voorkom je de frustratie van het jojo-effect dat bij veel diëten voorkomt.

5 kilo afvallen in een week? Dat kan maar laat het niet je eerste doelstelling zijn.

Succes is eigenlijk gegarandeerd en mocht je er toch niet tevreden over bent kun je ook direct het complete aankoopbedrag retour krijgen. Nice!

Grote diversiteit in eenvoudige recepten (die je dus ook echt zult gebruiken!)

Daar waar andere diëten vaak snel saai en eentonig worden heeft de Afslank Receptenbijbel meer dan 100 zeer diverse recepten die allemaal snel maar ook eenvoudig te maken zijn.

Heb je niet zo veel tijd om te koken of ben je niet echt een keukenprins(es)? Ook dan zijn de recepten goed te maken.

Gezonde ingrediënten voor een lekkere maaltijd

Recepten, boodschappen en bonussen

Naast de reeds genoemde recepten krijg je er ook de boodschappenlijstjes bij dus dat is reuze makkelijk.

Je weet meteen wat je allemaal nodig hebt als je naar de winkel gaat en de recepten zijn ook lekker voor de mensen die niet aan de lijn doen.

Omdat er zoveel verschillende recepten zijn verveelt dit dieet ook niet snel. Bovendien krijg je als je de Afslank Receptenbijbel bestelt er ook nog eens een aantal extra’s bij.

Extra's bij de Afslank Receptenbijbel

Gratis extra’s!

Denk hierbij aan recepten voor 10 gezonde toetjes, 84 tussendoortjes en 10 richtlijnen voor een slank en gezond lichaam.

Normaal betaal je hier extra voor maar als je nu bestelt krijg je deze bonussen helemaal gratis. Dit maakt het programma daarom ook toegankelijk voor veel mensen omdat het financieel geen enorme investering betekent.

Je betaalt voor alleen de digitale versie 27 euro en het kost een tientje meer om ook het fysieke boek erbij te bestellen.

Wil jij meer weten over de Afslank Receptenbijbel? Inmiddels zijn meer dan 2.000 anderen je met dit mooie en populaire boek voorgegaan!

Gezond afvallen recepten

Hoe ziet de Afslank Receptenbijbel eruit en hoe bestel je het?

De Afslank Receptenbijbel is dus verkrijgbaar als een fysiek boek maar ook als E-book. De meeste mensen kiezen voor een combinatie waarbij de beide versies kopen maar alleen het e-book aanschaffen is ook mogelijk.

afslank receptrenbijbel-buikvet verbrandenEr gelden speciale aanbiedingen als je voor beide gaat en dan krijg je er ook nog een aantal bonussen bij waarvoor je anders wel zou moeten betalen.

Dus twijfel niet langer en ga de strijd aan met de overtollige kilo’s.

Snel en veilig bestellen

Je bestelt de Receptenbijbel eenvoudig via de website.

Kies het pakket dat jou het meeste aanspreekt en doe het in het winkelmandje.

Hierna reken je af met iDeal, een creditcard of via PayPal. Je betaalt altijd in een veilige omgeving en hoeft je dus niet ongerust te maken of het wel allemaal goed of veilig is.

Na betaling wordt het pakket zo snel mogelijk naar je opgestuurd. Het pakket is op een dusdanige manier verpakt dat andere mensen niet kunnen zien waar het vandaan komt of wat er in zit.

Zo houd jij je privacy en hoeven anderen niet te zien wat je besteld hebt.

Afslank Receptenbijbel is succesformule voor velen

Het dieet is voor veel mensen, waaronder ook bekende Nederlanders, een succes. Op de website vind je veel positieve reacties van mensen die het dieet met behulp van de Afslank Receptenbijbel gevolgd hebben met positief effect.

Willem 55 jaar:

Hoi Oscar, ik ben van het veel te hoge gewicht van 96 kilo naar 76 kilo gegaan dus natuurlijk wil ik mijn ervaring daarover met jou delen.

Voor mij is het altijd het moeilijkst om de eerste stap te zetten. Het idee dat ik geen lekkere dingen meer mag eten, maar dankzij jou boek kwam ik er dus achter dat dat dus nog wel kan. Dat is een nieuwe ervaring voor mij, totaal iets anders en daardoor is het mij denk ik ook gelukt. Ik was ook blij dat de recepten ook niet te ingewikkeld waren want ik ben zeker geen masterchef. Super! Dankjewel!

Esther 25 jaar:

De complimentjes van mijn vriendinnen over mijn eten vond ik ook erg leuk!

Hey Oscar! Nou, ik heb natuurlijk zelf niet de ervaring voor het afvallen van 100 naar 50 kilo, maar ik vind het wel belangrijk om fit en slank te blijven zonder dat ik daar al te veel voor hoef te doen. En mijn vrienden hadden trouwens complimenten over het boek en de recepten dus hardstikke bedankt!

Twijfel je of het dieet wel iets voor jou is? Dan kun je het ook zes weken uitproberen.

Als het daarna toch niet is wat je ervan verwacht had of het niet het beoogde effect gehad heeft mag je de spullen allemaal terugsturen en krijg je direct, zonder problemen, het volledige aankoopbedrag retour.

Afslank Receptenbijbel kopen (met korting!)

Ok, zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen ben ik zeer te spreken over de Afslank Receptenbijbel. En raad ik het dus aan als je serieus aan de slag wilt gaan met afvallen.

Probeer het ook!

wen_cta id=”1132″]

Leave a Comment:

Leave a Comment: