eCursus Blijvend Zelfvertrouwen – Review

By Michael | Vitaliteit

“In een korte tijd heb ik mijn zelfvertrouwen en zelfrespect teruggevonden!” Een veelbelovende referentie van iemand die eerder deze eCursus heeft gevolgd.

Lange tijd werd gedacht dat zelfvertrouwen iets ongrijpbaars was. We wisten wel hoe we het op moesten bouwen, maar bij de kleinste misstap was je het ook zo weer kwijt.cursus blijvend zelfvertrouwen

Zou het niet fijn zijn als je daar wat meer grip op kon hebben? De e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei belooft dit voor je te kunnen verzorgen.

Hoe werkt deze cursus? En zijn de resultaten echt zo goed als beloofd wordt?

Wat is de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen?

Het is een online training met de focus op blijvend meer zelfvertrouwen. Op meer rust, kracht en zelfwaardering.

Misschien worstel jij ook wel vertrouwen en geloof in jezelf? Op je werk of privé. Ben je wel eens onzeker wanneer je keuzes maakt. Of sterker nog, maak je de keuzes niet omdat je niet echt durft te kiezen.

Dit komt bij veel mensen voor. Zij zijn vergeten om vanuit hun eigen kracht te leven. Vergeten echt te voelen. En wie zij eigenlijk echt zijn, in essentie zijn. Deze cursus is voor mensen die weer willen geloven in zichzelf en die niet meer willen twijfelen.

De eCursus Blijven Zelfvertrouwen heeft zich in principe al bewezen. Ruim 10.000 andere cursisten hebben de cursus tevreden gevolgd. De cursus bestaat uit:

  • 13 online videolessen
  • 3 extra e-books
  • professionele begeleiding van een coach

De eCursus Blijvend Zelfvertrouwen belooft een gegarandeerd resultaat als je alle lessen en oefeningen gaat volgen. Als je stap voor stap de training doorloopt, zal je zelfvertrouwen toenemen.

Blijvend zelfvetrouwen

Extra bevindingen over de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen

Door de opbouw en to-the-point informatie uit de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen, hoeft het geen jaren te duren om je zelfvertrouwen te vergroten.

Op deze manier zul je met veel minder energie en frustratie resultaten gaan bereiken.

Gedurende 12 weken ontvang je elke week een e-mail met inzichten en informatie. Ook zitten er vragen en opdrachten bij zodat je in de praktijk moet oefenen. Juist deze oefeningen dragen bij aan snel resultaat.

Opbouw van de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen

  1. Het analyseren van je zelfvertrouwen. Wat is zelfvertrouwen en waarom is het de basis voor een gelukkig leven?
  2. Het ontdekken van je zelfvertrouwen. Hoe is het gebrek aan zelfvertrouwen ontstaan?
  3. Het creëren van nieuw zelfvertrouwen. In dit gedeelte ga je werken aan een nieuw, sterk en blijvend zelfvertrouwen.

Wie is Frank de Moei?

frank de moei

Frank de Moei

Jouw zelfvertrouwen bouw je natuurlijk zelf op. Dat merk je ook als je de cursus volgt. Het is echter wel fijn dat de persoon die je de tips geeft ook echt betrouwbaar overkomt.

Dat is ook niet zo vreemd want auteur Frank de Moei zit al heel lang in de persoonlijke coaching. Dat is onder andere terug te zien in de manier waarop hij zijn methodes opbouwt. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om te geloven in wat de leermeester je aanreikt.

De Moei heeft vooral veel ervaring met de psychologische kant van de problemen. Dit is vaak ook het moeilijkste, dus je kunt hier alle hulp bij gebruiken.

Frank de Moei is een professionele coach en een trainer met diverse diploma’s in Positieve Psychologie en Life-Coaching. Hij heeft een eigen praktijk waarbij hij zijn clienten helpt bij het vergroten van hun zelfvertrouwen en zelfwaardering.

Daarnaast is hij de eigenaar van newstart.nl. Daar verkoopt hij diverse trainingen rondom gelukkig(er) worden en goed in het leven staan. Zoals:

Voor wie is de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen?

Uiteindelijk is deze methode goed voor je als je wilt werken aan je zelfvertrouwen en zo een betere balans in het leven wilt hebben.

Of als je dichter bij je eigen gevoel wilt blijven of komen en er daardoor beter op kunt vertrouwen. Als je meer zeker van jezelf wilt zijn in elke situatie.

En eigenlijk is naar mijn mening een cursus als deze voor iedereen zeer nuttig. Het geeft zoveel eye-openers die je bewustwording op diverse thema’s vergroot. En door die bewustwording kun je ervoor kiezen om te gaan werken aan jezelf.

Door bepaalde gewoontes of opvattingen over jezelf of je gedachtes aan te passen, kun je grote stappen vooruit maken.

De focus van de cursus ligt in ieder geval op mensen die sterk de behoefte hebben om meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te hebben – die lekkerder in hun vel willen zitten.

Wek aan je zelfvertrouwen

Wat zeggen anderen?

Simon:

“Hoi Frank, wat betekent de cursus voor mij? Wat me opviel toen ik met de cursus begon dat ik veel rustiger werd, door dat ik me toestemming gaf om onzeker te zijn en er niet meer tegen vocht voelde ik me zoveel zekerder, immers de spanning was er niet meer. Ik voel me veel vrijer om mijn menig te zeggen. De angst is een stuk minder en voel me hierdoor ook zekerder, Heb ook de lat een stuk lager gelegd en sta mezelf toe dat ik niet perfect hoef te zijn.

Je bent pas perfect als je je sterke en zwakkere punten erkent en accepteert, dat is 100% jezelf zijn. Al met al opent de cursus deuren voor mij. Deze OK-energie werkt echt bevrijdend, ik heb de knop omgedraaid en zie het leven nu als een kans -heerlijk. En dat allemaal in 5 weken, dan hoef ik je niet vertellen wat ik van de cursus vind!”

Roos:

“Ik raad iedereen deze cursus aan. Het geld is het zeker waard, ik wou dat ik het eerder was tegengekomen. Je kan de cursus doen in je eigen tempo en gewoon thuis. Je werkt aan jezelf, met jezelf. Het heeft mij zekerder gemaakt en daarmee zit ik veel lekkerder in mijn vel. Ik ben er echt 1 a 2 keer in de week voor gaan zitten en heb alle vragen, antwoorden voor mij zelf op papier gezet.

De eerste weken dacht ik ja er gebeurt nog niks maar naar mate de cursus vorderde ging er wel degelijk een verandering plaatsvinden. Het moet echt groeien. Frank bedankt, jij hebt mijn ogen doen openen met je stellingen en vragen. Het duurde even voordat het landde maar ik ben blij dat ik er mee begonnen ben. Het heeft zeker effect, ik voel mij weer beter en sterker. Mensen veel succes met de cursus!”

Is de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen effectief?

De ervaringen met de cursus waren over het algemeen wel zeer positief. Je voelt dat je sterker wordt van de stappen. Dit komt overeen met de mening van de kenners. Ook experts die de methode geanalyseerd hebben delen deze mening.

Volgens hen is de methode van auteur Frank de Moei zeer effectief. De Moei is zeer ervaren als coach en is ook aangesloten bij de Orde van Nederlandse coaches. Dit is een belangrijk gegeven.

Veel cursussen worden immers aangeboden door partijen waarvan niet altijd even goed duidelijk is wat hun achtergrond is. Dit is bij De Moei is dit echter wel open en duidelijk. De methode vergde dan ook veel ervaring en ontwikkeling.

Mijn Blijvend Zelfvertrouwen mening, review en ervaringen

De opbouw en de vormgeving van de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen ziet er zeer verzorgd uit. Dat geeft mij direct vertrouwen in de rest van de training. Je kunt direct zien en ervaren dat Frank de Moei veel energie, passie en kennis in de ontwikkeling van zijn training heeft gestopt.

Ik ben groot voorstander van dat iedereen zichzelf mag zijn – zou moeten zijn. De essentie van veel zelfvertrouwen is accepteren wie jijzelf bent. En weten wie jijzelf bent.

Vanuit die kennis en mening heb ik de training doorlopen. En ik werd dan ook erg blij dat de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen deze elementen heeft ontleed. Op die manier werd mijn bewustzijn over mijzelf weer verbeterd. En kreeg ik weer een beter gevoel over mijzelf.

Ik ben deze eCursus Blijvend Zelfvertrouwen niet begonnen omdat ik sterke behoefte had aan meer zelfvertrouwen. Daar ben ik best tevreden over. Ik ben wel van mening dat de opbouw van de training en de combinatie van kennis en oefeningen, een positief hebben op de stimulering van je zelfvertrouwen.

Zoals je hebt kunnen lezen, ben ik erg enthousiast over de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen. En wil ik iedereen aanraden, ongeacht de noodzaak, aanraden om eens te focussen op de eigen situatie. Focus op jezelf. Persoonlijke ontwikkeling.

Online training Blijvend zelfvertrouwen kopen ( + kortingslink)

Naast de eCursus zelf ontvang je ook nog een aantal extra’s – in de vorm van drie e-books.

Het eerste e-book gaat over inzicht in jezelf. Het tweede e-book draait om accepteren wie je bent. Het derde e-book gaat over keuzes maken en vertrouwen hebben in die keuzes.

30 dagen-niet-goed-geld-terug garantie

Mocht je ondanks de e-mails en de e-boeken toch niet overtuigd raken, dan kan je ook binnen een maand alles terugsturen en je geld gewoon terugkrijgen. Op manier kun je dus zonder enkel risico gaan werken aan extra zelfvertrouwen en een gelukkiger leven.

Go for it!

Online training Blijvend zelfvertrouwen kopen? Dat doe je het beste via onderstaande kortingslink.

cursus blijvend zelfvertrouwen

Leave a Comment:

Leave a Comment: