Eiwitrijke Recepten Kookpakket – Review

By Michael | Gezondheid

Eiwitrijke recepten kookpakket

Eiwitrijke Recepten KookpakketEiwitten worden door sommigen ook wel de bouwstenen van het lichaam genoemd. Wanneer je dus een gezond en sterk lichaam wil bouwen, zal je veel eiwitten nodig hebben.

Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je moet immers precies de juiste dingen op de juiste momenten gaan eten om dit voor elkaar te krijgen. Om dit resultaat sneller voor elkaar te krijgen kan je gebruikmaken van het Eiwitrijke recepten kookpakket.

Wat zit er zoals in dit pakket? Hoe kan je het toepassen? Is het voor iedereen? En wat heb jij er eigenlijk persoonlijk aan? Zitten er ook nadelen aan het pakket?

[inhoudsopgave]

De eiwitten

Waarom worden eiwitten zo vaak centraal gezet in boeken vol gezonde recepten en methodes om gezonder te leven? Het antwoord hierop is simpel. Eiwitten hebben namelijk zeer veel gezonde effecten op het lichaam.

Dat je gezonder kunt leven door het nemen van meer eiwitten is dus niet meer dan logisch. Een voorbeeld hiervan is het effect op je gewicht. Wanneer je je eiwitinname verhoogt, ten koste van bijvoorbeeld koolhydraten, dan zal je gegarandeerd afvallen.

Om die reden is het zo populair om je methode om af te vallen rond de inname van eiwitten op te bouwen. Dit is ook hier het geval.

Van vet naar fit

Afvallen is echter niet het enige wat je met eiwitten kunt. Je kunt namelijk ook opbouwen. Het is namelijk ook zo dat meer eiwitinname een positief effect heeft op de spiermassa.

Dit is bij mensen die al langere tijd serieus trainen natuurlijk al wel bekend. Het is echter zo dat iedereen hier zijn voordeel mee kan doen. Wil je meer effect wil behouden van het trainen van de spieren dan doe je er goed aan de hoeveelheid eiwitten hierop aan te passen.

Dit soort zaken worden in de methode uitvoerig besproken en uitgelegd. Het beslaat dan ook meerdere boeken vol met informatie.

De methode

Het eiwitrijke recepten kookpakket bestaat in de eerste plaats uit boeken. In het totaal krijg je vier boeken aangeleverd als je het pakket bestelt. In deze boeken staan naast tips en adviezen vooral veel recepten.

Elk boek richt zich op een specifiek deel van de dag. Zo zijn er dus boeken voor het ontbijt, de lunch en het diner. Het vierde boek staat vol met recepten voor eiwitrijke tussendoortjes.

Je leert dus heel gemakkelijk wat je allemaal wel, en vooral ook, wat je allemaal juist niet moet eten op een dag. Daarmee kan je optimale resultaten boeken met betrekking tot en gespied en gezond lichaam.

De bedoelde doelgroep

Het boek is eigenlijk bestemd voor de groep krachtsporters. Zij hebben namelijk veel profijt van voldoende eiwit in hun voedingspatroon. Zo helpt ze bijvoorbeeld bij spierherstel.

Dit betekent dat ze meer kunnen trainen en betere prestaties kunnen leveren. Wie veel met gewichten bezig is, in welke vorm dan ook, kan dus veel voordeel hebben van de aanwijzingen en tips die in het boek staan.

Omdat eiwitten volgens de auteur vooral belangrijk zijn voor het opbouwen van een gespierd lichaam spreekt hij deze doelgroep dan ook het meest direct aan. Wanneer je tot deze groep behoort, dan is dit pakket voor jou geschikt.

De onbedoelde doelgroep

Toch is de methode niet alleen aan te raden voor mensen die zeer fanatiek zijn in de sportschool. Zoals je eerder al kon lezen is ook voor mensen die overtollige kilo’s kwijt willen de stap naar meer eiwitrijk voedsel een verstandige.

Zij kunnen dus net zo veel profijt hebben van de recepten die in het boek worden beschreven als krachtsporters die niet met vetmassa, maar met spiermassa te maken hebben.

Daardoor kan het boek dus bijna voor iedereen iets te bieden hebben. Wanneer je gezonder wilt leven, dan is het toevoegen van eiwit aan je voedingspatroon van groot belang.

Wat zeggen anderen over Eiwitrijke Recepten?

Dit is wat Pascal Wees uit Leedam zei over Eiwitrijke Recepten:

Ik wilde even laten weten dat ik erg blij ben met de recepten. Het geeft mij veel meer structuur. Voorheen deed ik eigenlijk maar wat, de ene week lette ik heel goed op het eten van de eiwitten, de andere week kwam het er nauwelijks van. Nu pak ik gewoon het eiwitboek erbij en heb ik elke dag keuze zat. Merk dat ik doordat ik bewuster met het eten bezig ben ik ook weer meer motivatie heb gekregen om te sporten, ga de laatste tijd weer 4 keer per week i.p.v. de 2 a 3 keer ervoor.

Saskia Lombreert uit Groningen:

Als fitnesser let ik naast de trainingen veel op mijn voeding. Aangezien ik 40-50 uur per week werk en hierna vaak nog ga sporten heb ik weinig zin en tijd om lang in de keuken te staan. De recepten waren dus een uitkomst voor mij. Bovendien heb ik zo weer een aantal dingen die ik normaal nooit at en waarvan ik niet eens wist dat er eiwit in zat. Mijn vriend, die bodybuilder is, eet er ook graag van mee.

Guido Wijtsma uit Doredrecht:

Niets gelogen, er zitten zeker veel eiwitten in de recepten. Ze zijn lekker en zorgen bij mij weer voor inspiratie om dingen te vermengen met mijn eigen recepten. Helemaal tevreden dus!

Fijn dat je ook gewoon kunt mailen voor een vraag. Bedankt en hopelijk zie ik nog meer recepten van jullie in de toekomst. Ik ben dan zeker geïnteresseerd.

De extra’s

Het eiwitrijke recepten kookpakket bestaat al uit vier boeken. Daardoor is het opvallend dat er desondanks toch nog een aantal extra’s aan het pakket worden toegevoegd wanneer je het bestelt. Ook de extra’s komen in boekvorm.

In de eerste plaats gaat het dan om een receptenboek voor eiwitrijke smoothies. Dit kan zeer interessant zijn als vervanger voor de bekende instant eiwitshakes. Het andere boek betreft een maaltijdplanner.

Dit is vooral belangrijk omdat een goed voedingspatroon wordt verspreid over de dag. Dit neemt namelijk de kans op verkeerde keuzes weg. Het volgen van de planning vergroot de resultaten die je boekt.

eiwitrijke recepten en voeding

De snacks

Het meest opvallende product in dit pakket is toch wel het boek met de snacks. Wie aan afvallen denkt of aan spieropbouw denkt, zal zelden als eerste aan snacks denken.

Toch blijkt uit dit boek dat er veel mogelijk is wanneer je de juiste ingrediënten bijeenzoekt. Dit is ook niet zo vreemd. Vooral sporters die serieuze inspanningen leveren verbranden veel calorieën. Dit moet toch op enige wijze worden aangevuld.

Wie wil afvallen moet weliswaar in een calorietekort terechtkomen, maar dat neemt niet weg dat te laag zitten in het aantal calorieën uiteindelijk averechts zal werken. De eiwitrijke snacks zijn daarvoor een oplossing.

Een nadeel

Hoewel het boek dus ook voor doelgroepen die niet direct fanatiek met sporten bezig zijn van belang kan zijn, moet je daarvoor wel tussen de regels door kunnen lezen.

Het boek is zoals gezegd vooral gericht op krachtsporters. Dit betekent dus ook dat de hoeveelheden van de ingrediënten op de behoeftes van deze doelgroep zijn afgestemd. Wie sport heeft bijvoorbeeld al snel twee gram eiwit per kilo lichaamsgewicht nodig.

Wie dit niet doet kan het met net iets minder dan 1 gram af. Het is dus wel handig om terug te kunnen rekenen wanneer je geen sporter bent.

Het Eiwitrijke Recepten Kookpakket kopen (met korting!)

Het eiwitrijke recepten kookpakket is iets anders dan de titel doet vermoeden. Er is namelijk geen pakket om mee te koken. Wel zijn er vier kookboeken, een extra kookboek en een digitale maaltijdplanner.

Daarmee kun je zorgen dat je niet alleen de juiste, gezonde eiwitrijke voeding binnenkrijgt, maar dat je dit ook nog eens op het juiste moment doet.

Omdat de recepten breed toepasbaar zijn is eigenlijk voor iedereen een interessante methode.

Eiwitrijke Recepten kopen doe je via onderstaande link, met korting.

[ctabox id=”352″ title=”CTA box – Eiwitrijke Recepten Kookpakket” class=”boxed”]

Leave a Comment:

Leave a Comment: