Fit in 4 minuten – Review

By Michael | Reviews

Is Fit in 4 Minuten van Katja Callens goed? En ga jij hier op een prettige manier goede resultaten mee behalen? Ontdek het hier!
fit in 4 minuten

Natuurlijk komt er meer bij kijken dan 4 minuten een programma afwerken per dag.

Belangrijker is dan ook: zorgt deze methode ervoor dat je met normale inspanning gezond en fit wordt?

En is dit voor iedereen een mogelijkheid?

Wat is Fit in 4 minuten?

Wat is Fit in 4 minuten nu eigenlijk precies? Het is een videocursus. Op de online video’s staat een fitnessprogramma.

Het idee is dat je door dit programma exact te volgen een strakker lichaam krijgt. Zonder dat je jezelf daarbij extreem zwaar hoeft in te spannen. Maar je moet er natuurlijk wel gewoon voor willen gaan!

Uiteraard heb je dat ook zelf in de hand. Met name voor beginners kan ik me voorstellen te starten met een wat lagere intensiteit. Naarmate je resultaten hebt behaald en fitter wordt, ga je de intensiteit verhogen. En je dus ook meer inspannen. Maar dat geeft niet! Toch?!

Dat bevestigt Katja ook op haar site:

Opdat de Fit in 4 Minuten® training goed zou werken, is het best aangeraden voor beginners om de Fit in 4 Minuten Intervals te proberen met een lagere intensiteit, aangepast aan je fitness niveau. Volg je resultaten op terwijl terwijl je opbouwt naar een hoger niveau.

Het programma Fit in 4 minuten is gebaseerd op een work-out studie van een Japanse wetenschapper, ene Dr. Izumi Tabata. Hij gebruikte een aparte methode van de interval training. Een methode die effectiever is dan de traditionele trainingsmethoden.

Overigens is een (korte)opwarming en afkoeling erg belangrijk als je gaat trainen. Deze zitten niet bij de 4 minuten inbegrepen. Maar ook dat geeft niet!

Over Katja Callens

Katja CallensKatja Callens is de ontwikkelaar van de Fit in 4 minuten methode. Deze auteur is bekend van een hele reeks aan boeken en methodes met betrekking tot gezond eten en gezond leven.

Inmiddels heeft zij zo veel kennis van gezondheid en voeding dat zij een ware autoriteit is geworden op dit gebied.

De meesten kennen haar van het Mentale Dieet Plan waarover ik eerder al geschreven had.

 

Werkt het programma?

Zeker! Het programma biedt veel voordelen vanwege de structuur van de oefeningen en het principe van de HIIT-methode.

Als je start zul je na zo’n twee weken resultaten beginnen te zien aan je lichaam. Daarnaast ga je je ook beter voelen en lekkerder in je vel zitten.

Dat is natuurlijk doordat een dergelijke training goede beweging oplevert en dus goed voor je is.

Dankzij Fit in 4 Minuten ga je aan de slag met:

  • Sterker spierweefsel. Door veel te diëten en af te vallen, verlies je ook veel spierweefsel. Dat is zonde. Door deze training behoud je je spierfweefsel.
  • Vetverbranding. Goede kans dat je vet gaat verbranden. En dus op gezonde wijze afvallen.
  • Tijdbesparing. Dankzij de trainingsmethode die weinig tijd in beslag neemt, hou je meer tijd over voor andere zaken. Om te ontspannen bijvoorbeeld!

20 video’s

Het programma bestaat uit twintig video’s. Per dag behandel je een video met jouw training.

De oefeningen die je gaat doen worden in deze video’s uitgelegd. In het begin kun je deze oefeningen als redelijk zwaar ervaren. Maar nogmaals, dat kun je rustig opbouwen, zodat je sneller fit wordt en zult afvallen.

Je zal merken dat je je spieren gaat voelen na het volgen van de trainingsprogramma’s. Dit is juist een positief effect. Het betekent dat de training aanslaat.

Hoge intensiteit – Grote resultaten

De trainingen zijn gebaseerd op het zogenaamde High Intensity Interval Training-principe.

Het is ook in andere workouts en dieetprogramma’s een gangbare methode. Het gaat er bij deze methode om dat je explosief en zwaar traint in korte tijd. Zo zorg je voor optimale verbranding van het overtollige lichaamsvet.

Het is dus wel zo dat de algemene HIIT-methode afwijkt van de Fit in 4 Minuten methode. Het gaat dan vooral om het soort oefeningen dat wordt aangeboden.

Deze specifieke methode zorgt er dus wel voor dat jij mooie resultaten gaat behalen.

Jonge vrouw die thuis oefeningen doet

Gratis extra’s

Fit in 4 Minuten bevat meer dan de instructievideo’s voor de training alleen. Je ontvangt ook nog eens de volgende bonussen:

  • E-book met 80 heerlijke kiprecepten
  • E-book met 60 voedzame recepten
  • E-book met 20 zoete recepten

Deze e-books krijg je er nu gratis bij, wat natuurlijk een mooie extra is.

Het zijn waardevolle en mooi vormgegeven receptenboeken die jou helpen om af te vallen en gezonder te leven.

Voor wie is Fit in 4 Minuten?

Fit in 4 minuten is aan te raden voor iedereen, die vanuit thuis effectief wilt sporten en afvallen. Je kunt namelijk eenvoudig zelf bepalen wanneer je de video’s wilt volgen.

Het is perfect voor je als je op je eigen tempo aan de slag wilt gaan. Geen hijgende en drammende instructeur naast je. Door op je eigen tempo te starten, kun je vanuit daar gaan opbouwen. En dat is zeer goed mogelijk met Fit in 4 Minuten. De intensiteit kun je zelf bepalen.

En natuurlijk is Fit in 4 minuten voor iedereen die op een leuke wijze wil sporten en fit en gezond wilt worden en blijven!

Groot voordeel: het bespaart veel tijd!

Zoals ik al eerder aangaf en wat wel een groot voordeel is, is dat je aan tijdbesparing kunt doen dankzij deze methode. Wanneer je een zeer druk leven hebt, dan is het toch heel gemakkelijk dat je aan de hand van de instructievideo’s een hele reeks aan goed te volgen workouts van niet meer dan vier minuten krijgt aangeleerd.

Zo kan je ook in situaties waarin haast geboden is even kort en snel wat aan beweging doen. Dat zijn juist de extra momenten die het verschil maken.

Fit in 4 Minuten kopen (+kortingslink)

Wil jij Fit in 4 minuten ook proberen? Voor 37,- euro ontvang je toegang tot alle video’s om 20 dagen te volgen en uit te voeren + een aantal extra bonussen.

Mocht je niet tevreden zijn dan biedt Katja een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie aan. Zo kun je, om wat voor reden dan ook als je ontevreden bent, je geld terug vragen. En loop je dus geen enkel risico!

Als je betaald hebt word je direct doorgestuurd naar een pagina, waar je eenvoudig een account kunt aanmaken voor het programma.

Vanuit daar kun je direct door naar het gedeelte met alle video’s en alle bonussen.

Via de link hieronder kun je fit-in-4 minuten van Katja Callens kopen.

 

Leave a Comment:

Leave a Comment: