Gespierde God review

By Michael | Reviews

Cover - De Gespierde God van Glenn GoossensMeer weten over Gespierde God? Ik bestelde dit enorm populaire boek van Glenn Goossens en hier lees je mijn eerlijke ervaring, review en wat anderen vinden!

De belofte is dat als jij de adviezen uit Gespierde God opvolgt in combinatie met een gezonde portie discipline (eitje toch?), jij jouw doel gaat bereiken. Een mooi en gezond gespierd lichaam (dankzij Gespierde God en jezelf ;-))

Als jij echt een mooi gespierd lichaam wil, dan belooft auteur Glenn Goossens dat je m.b.v. Gespierde God er binnen acht weken uitziet als Arnold Schwarzenegger in zijn beste dagen.

Hehehe! Lekker als een Terminator over de stranden paraderen 🙂 Allemaal leuk en wel. Het is goed om te achterhalen of Gespierde God jou wel écht gaat helpen?

En dat is toch precies wat jij wilt weten toch? Anders was je dit niet aan het lezen!

Gespierde God pakt het anders aan!

Als ik Gespierde God lees, krijg ik al snel door dat een gespierd lichaam krijgen helemaal niet zo moeilijk HOEFT te zijn. De reden waarom mij dit nu toe nog niet (naar wens) gelukt is, is simpelweg dat alles wat ik tot nu toe deed niet volledig de juiste aanpak is geweest.

Ik heb het verkeerd aangepakt en dat is terug te zien in de resultaten die ik op het front van de spieropbouw hebt geboekt. Zo zat ik vrijwel elke dag in de sportschool en had ik te weinig rustmomenten.

Dankzij Gespierde God krijg ik handvaten en inzichten aangereikt om dit soort fouten te herstellen. Het gaat dan ook over meer dan de training alleen.

Motivatie!!! Gespierde God legt het uit

Als je verwacht dat je met Gespierde God een boek vol met oefeningen en trainingsschema’s in handen krijgt, dat klopt! Maar Goossens gaat in Gespierde God ook diep in op allerlei andere aspecten die belangrijk zijn met betrekking tot het opbouwen van een gespierd lichaam. Motivatie is essentieel!

En bij de meesten gaat het hier mis. Ik ben blij met de tips en info over motivatie en de moeilijke momenten, maar ik weet van mezelf dat het qua motivatie goed zit. Je hebt wel die intrinsieke motivatie nodig, want je moet er echt voor willen gaan.

Een Gespierde God word je niet alleen in de sportschool, maar zeker net zo veel in de keuken. Het is immers zeer belangrijk om te weten wat je nu precies wel kan eten en wat je ten koste van alles juist moet vermijden.

Voeding speelt namelijk een cruciale rol in dit geheel. Dit is net zo belangrijk als voldoende goede training.

Misschien geen grote verrassing, maar het fijne is dat het concreet wordt gemaakt. Zo helpt Gespierde God mij bij hoe ik het moet aanpakken en hoe ik het voor mijzelf werkbaar kan maken!

Gespierde God doet alle oefeningen per spiergroep

Uiteraard is er één ding net zo belangrijk of belangrijker dan de juiste voeding en dat is de juiste training.

Goossens helpt in Gespierde God met het opstellen van het ideale trainingsplan. Dit plan in combinatie met de informatie rondom motivatie en voeding, geeft mij een superfijne en praktische houvast om naar mijn doel toe te werken.

Overigens is het voordeel dat Gespierde God geen onderscheid maakt tussen bijvoorbeeld beginners en gevorderden.

Uiteindelijk gaat het erom dat je een gespierd lichaam krijgt als je de juiste dingen doet en de juiste dingen eet.

Het is zelfs zo dat zowel mannen als vrouwen voordeel kunnen hebben van de trainingen die Goossens voorstelt in Gespierde God.

Gespierde God aanschaffen? Wat krijg je dan?

Als je Gespierde God bestelt krijg je trainingsschema’s en voedingsschema’s. Daarmee ga jij je acht weken lang volledig inzetten en ga je niet verslappen. Fit en gespierd zijn moet je wens en doel zijn, anders zul je niet slagen. En na die acht weken ga je natuurlijk gewoon door met Gespierde God.

Jij moet jouw balans vinden in het geheel van trainen, voeding en motivatie. Dat is mij ook redelijk gelukt al zeg ik het zelf.

Je ontvangt ook nog extra’s in de vorm van een boek en programma over gezond afvallen. Relaxt om te krijgen, echter heb ik deze nog niet gebruikt en kan ik je er nog niet meer over vertellen. Mijn focus ligt nu nog op meer spieren kweken.

Doorzettingsvermogen en discipline zijn key om jouw doel te bereiken!

Gespierde man voor review Gespierde God

Dit ben ik over 8 weken 😉

Nog meer tips en adviezen in Gespierde God

Gespierde God staat vol met allerlei andere tips. Zo staat er bijvoorbeeld een flinke uitleg over welke supplementen je moet gebruiken. Ook staat erbij welke toevoegingen aan je voedingspatroon juist niet goed voor je zijn. Handig!

Dit is een andere methode dan dat je in veel andere boeken vindt over dit onderwerp. Vaak wordt er alleen op training en voeding gericht. Juist die extra en waardevolle informatie vind ik top! Als ik me ergens aan vastklamp dan wil ik altijd zoveel mogelijk ervan weten en beheersen.

Zoals ik al aangaf komen ook je instelling en je mindset aan bod. Deze moeten in orde zijn om doelen te bereiken met het trainen en diëten. Gespierde God staat hier vol mee.

Wat vinden anderen van Gespierde God?

Jan Diederik:

Bedankt voor je uitleg. Ik wil je bedanken voor je leerzame adviezen. Doordat ik meer spiermassa heb en beter in mijn lichaam te zitten, heb ik wat leuk dates op het programma staan. Dit was echt even wat ik nodig had.

Patrick:

Hi Glenn,

Ja, de resultaten beginnen nu echt te komen. Sinds mijn selfie van 3 weken geleden zie ik al duidelijke verschillen. Ben opweg om die echte gespierde god te zijn… wat een naam ook, goed bedacht hoor!

Steven:

Lekker bezig Glenn. Ik moet toegeven dat ik je eerst niet helemaal geloofde over hoe je zo snel zo veel resultaat zou kan behalen. Toch ben ik binnen 6 weken 10 kilo puur spieren aangekomen. Het wasbordje begint al te komen.

Hoe blij ben ik met Gespierde God?

Natuurlijk belooft Glenn Goossens dat de Gespierde god methode bewezen is en dat hij met zekerheid werkt. In mijn geval begin ik meer resultaten te zien. Voornamelijk in mijn buik- en borstspieren. Dat waren ook de spiergroepen waar ik het meeste moeite mee had.

Voordat ik Gespierde God had besteld, had ik zo mijn twijfels. Maar nu zeker niet meer, want het helpt mij verder om een mooi gespierd lichaam te krijgen. En ook je gezondheid verder te verbeteren.

Het is trouwens wel goed om te weten dat je Gespierde God kunt terugsturen als je het niks zou vinden. Stuur dan een mailtje. Je krijgt dan direct je geld terug. Als je dus nog niet overtuigd bent, dan kan je hier je voordeel mee doen.

Uiteindelijk moet je overtuigd raken van de mogelijkheden en moet het voor jou werken.

Mijn ervaring is dat de kennis en informatie die ik heb opgedaan mij sneller aan resultaten heeft geholpen.

Tuurlijk is er veel informatie overal op het web te halen. Maar juist dat het gebundeld is maakt het praktisch. En het is ECHT KWALITEIT wat Gespierde God je leert!

En dat is vaak de kracht van fijne producten en methoden. Dat je er direct iets mee kunt. En dat geldt zeker ook voor Gespierde God.

Anyway, met de niet-goed-geld-terug garantie loop je geen enkel risico!

Gespierde God kopen (incl. korting)?

Het bestellen van Gespierde God komt dus met een aantal extra’s, zoals ik al aangaf. Zo krijg je bijvoorbeeld andere boeken die Glenn Goossens heeft geschreven erbij.

Dit zijn trainingen en recepten die je kunt gebruiken om je doelen te bereiken. Het extra pakket richt zich vooral op afvallen.

Dit is namelijk net zo belangrijk als je je spieren goed tot uiting wilt laten komen. Je hoeft hier niets extra voor te betalen als je Gespierde God bestelt. De andere boeken en de updates die er op de boeken komen zijn dan allemaal gratis voor de rest van je leven.

Ik ben erg blij dat ik aan de slag ben gegaan met Gespierde God. Terecht een razend populair boek!

Aan de slag met De Gespierde God van Glenn Goossens? Profiteer vandaag van extra korting via deze link!

Cover - De Gespierde God van Glenn Goossens

Leave a Comment:

Leave a Comment: