De Gezonde Ontbijt Bijbel review

By Michael | Gezondheid

Clichés zijn over het algemeen natuurlijk gewoon waar. Dat geldt niet in de minste plaats voor het ontbijt. Als er één maaltijd op de dag bepaalt hoe gezond je de dag door gaat komen, dan is het wel het ontbijt…
De Gezonde Ontbijt Bijbel

…Al is het alleen al omdat datgene wat je in de ochtenduren eet gevolgen heeft voor als wat je gedurende de rest van de dag zal doen. Daarom is er nu de Gezonde Ontbijt Bijbel.

Een boek dat dus het gezonde ochtendmaal aanprijst. Zou dit ook iets voor jou kunnen zijn? Of blijkt dat jij al heel gezond bezig bent?

Blik op het ontbijt

Het is belangrijk om eerst eens te kijken wat een ontbijt nu eigenlijk is en hoe er vaak mee wordt omgegaan. Velen van ons slaan het ontbijt namelijk simpelweg over.

Niet echt slim en ook niet omdat je dan minder eet – en het kan een flink averechts effect teweegbrengen. Anderen nemen weer meestal de verkeerde producten tot zich. Denk bijvoorbeeld aan al die hele suikerrijke cornflakes- en ontbijtgranen varianten die je eet.

Een goede gezonde keuze? Nee, eerder het tegenovergestelde.

Dankzij de Gezonde Ontbijt Bijbel wordt je bewuster van dergelijke voeding.

105 recepten in de Gezonde Ontbijt Bijbel

Het is natuurlijk direct duidelijk dat dit boek dus over gezond eten gaat. Om dit kracht bij te zetten bestaat de inhoud van de Gezonde Ontbijt Bijbel uit meer dan honderd recepten voor een gezonde ochtendmaaltijd.

Om precies te zijn gaat het om 105 recepten. Groot voordeel hiervan is dat je lekker kunt gaan variëren in je ontbijt.

De meesten van ons zijn al snel geneigd iedere dag hetzelfde ontbijt te eten, als je al ontbijt eet natuurlijk. Dat gaat op de automatische piloot (zeker zo vroeg in de ochtend!)

Dat kan dus stukken gezonder en de Gezonde Ontbijt Bijbel helpt darrbij.

Voor wie is de Gezonde Ontbijt Bijbel?

De Gezonde Ontbijt Bijbel is voor iedereen die een portie gezonde inspiratie wil voor een lekker, gezond ontbijt.

Daarnaast natuurlijk ook voor hen die bezig zijn om overtollige kilootjes kwijt te raken.

Gezond ontbijten heeft meer positieve effecten dan het verliezen van enkele overtollige kilo’s aan lichaamsvet alleen. Om die reden kan de Gezonde Ontbijt Bijbel dus een hele brede doelgroep aanspreken.

De voordelen van een goed ontbijt

Het volgen van de recepten in de Gezonde Ontbijt Bijbel brengt een aantal voordelen voor je mee. Het gaat dan om meer dan over het verliezen van de overtollige kilo’s.

Het gaat juist ook over het hebben van meer energie gedurende je dag. En over een verbeterd immuunsysteem waardoor je minder snel ziek wordt. Ook dat kan je bereiken door bewuster en gezonder om te gaan met je ontbijt.

Hetzelfde geldt voor een verbetering van het libido 🙂 Daarnaast zijn er volgens Katja nog een aantal uiterlijke kenmerken die als gevolg van beter ontbijten tot uiting zullen komen. Denk aan je haar en je huid die er beter uitzien.

Wie is Katja Callens?

De naam Katja Callens is een zeer bekende in de wereld van de zelfhulpboeken en methodes met betrekking tot gezonder leven. Zij is al jaren actief op het gebied van gezonde voeding en gezond leven.

De meesten zullen haar kennen van Het Mentale Dieet PlanKatja Callens. Dat is een populaire methode om blijvend fitter te worden en af te vallen. Een ander methode die zij aanbiedt is Fit in 4 Minuten.

E-book

Wat niet geheel onbelangrijk is om te vermelden, is dat de Gezonde Ontbijt Bijbel een e-book betreft. Na betaling kun je het ebook direct downloaden op je tablet en telefoon.

Extra bonus

Naast het boek de Gezonde Ontbijt Bijbel zelf, ontvang je nog een bonus. Namelijk 27 lekkere, gezonde en suikervrije mueslirepen.

Daarnaast is de prijs van het boek nu niet hoog, slechts 7,99 euro (i.p.v. 37,- euro).

De Gezonde Ontbijt Bijbel kopen (met korting!)

Via onderstaande link kun je eenvoudig de Gezonde Ontbijt Bijbel kopen. En dus met flinke korting!

Eigenlijk is dit een no-brainer. En mocht je toch ontevreden zijn. Met de 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie, loop je geen enkel risico. Je kan dan gewoon een mail sturen en dan krijg je je geld terug.

You can’t go wrong with this one!

Leave a Comment:

Leave a Comment: