Perfect slapen in 7 stappen – Review

By Michael | Gezondheid

Je slaapt ongeveer een derde van je leven. Tenminste, dat is de bedoeling. Er is echter een flink aantal mensen dat hier moeite mee heeft.

perfect slapen in 7 stappenNiet in slaap kunnen komen en last hebben van slapeloosheid kan flinke gevolgen voor zowel je mentale als fysieke gezondheid hebben. Gelukkig is er een goede methode binnen handbereik!

Toch is het fijn om zo’n methode eerst een even te testen. En het belangrijk om te weten wie hier baat bij heeft. Is dit alleen voor mensen met een slechte nachtrust of kan iedereen beter leren slapen?

Wat is Perfect Slapen in 7 Stappen?

De methode Perfect Slapen in 7 Stappen is o.a. uit wat frustratie ontstaan. Er zijn vele ‘middeltjes’ of ‘tips’ die mensen zouden moeten helpen met hun slaapproblemen.

Vaak kom je dan bedrogen uit. Het gaat juist om een aantal ‘kleine verbeteringen’ die het verschil werkelijk maken. Diverse aanpassingen verdeeld over heel de dag en niet alleen in de avond. Wat je in de ochtend doet, heeft namelijk effect op hoe je de avond erop slaapt.

Perfect Slapen in 7 Stappen wil de werkelijke oorzaak aanpakken – de enige manier om je probleem werkelijk op te kunnen lossen.

Perfect Slapen in 7 Stappen is een methode opgebouwd uit een fysiek boek (+gratis e-boek) en 1 jaar persoonlijke ondersteuning. Daarnaast ontvang je nog diverse bonussen.

slapeloosheid - problemen met slapen

Wie is William van der Klauw?

De vraag die centraal staat in het boek Perfect Slapen in 7 Stappen is de vraag waarom je niet goed genoeg slaapt. Wat zijn hier de achterliggende redenen achter? De slaapproblemen zijn slechts een gevolg.

William van der Klaauw

William van der Klaauw

Het is daarom belangrijk dat de echte oorzaak wordt achterhaald. Dit is de visie waarmee auteur William van der Klauw het boek heeft geschreven. Het interessante aan de auteur is dat hij uit eigen ervaring werkt. Ook hij was iemand die slecht sliep.

Ik weet wat het is om gebroken wakker te worden, om met angst vooruit te kijken naar de dag die komen gaat en om vermoeid en prikkelbaar door het leven te gaan. Ik ken de moedeloosheid en de frustratie helaas maar al te goed.

Uit deze eigen ervaring en die van anderen met hetzelfde probleem is dit boek ontstaan. Een methode die je echt moet helpen de echte oorzaken van je slaapproblemen aan te pakken.

De zeven stappen methode is werk dat hij niet geheel alleen heeft ontwikkeld. Hiervoor heeft hij samengewerkt met een compleet team aan experts op het gebied van slapen en slaapproblemen.

Wat belooft de methode Beter Slapen in 7 stappen?

William is zeer overtuigd van zijn Perfect Slapen in 7 Stappen methode. Hij durft dan ook de volgende zaken te beloven wanneer jij aan de slag gaat.

  1. Je valt sneller in slaap
  2. Je wordt uitgerust wakker
  3. Je slaapt door tijdens de nacht
  4. Je hebt meer energie
  5. Je kunt beter presteren
  6. Je zal meer van het leven genieten

Daarbij zal William je nog meer leren zoals met welke technieken je direct al beter gaat slapen. Je leert meer over de relatie tussen afvallen en slaapproblemen. Hoe een tekort aan een mineraal ervoor kan zorgen dat je minder goed slaapt. Welke stugge gewoonte ervoor zorgt dat je overdag moe bent. En nog veel meer.

Wat zeggen anderen over Perfect Slapen in 7 Stappen?

Paul Stienen:

Na maanden niet voor 3 of 4 uur in slaap te kunnen vallen (met veel slaap medicatie) ben ik na het lezen van het boek al 3 nachten binnen het half uur in slaap gevallen en doorgeslapen tot 7 uur. Ik sta op met een uitgerust gevoel hetgeen ik maandenlang niet heb gekend. Ik ben nu dus een heel blij en een ander mens. Bedankt nog voor alles.

Annelieke Gerritsen:

Ik dacht dat ik een hopeloos geval was, maar dit bleek tot mijn verbazing mee te vallen. Ik ben eigenlijk direct beter gaan slapen na het lezen van dit boek. In de avond word ik op een prettige manier ‘overvallen’ door slaperigheid. De angst “dat het weer niet lukt” is weg. Eigenlijk is alles weer zoals het hoort. Een aanrader en een lifesaver!

perfect slapen in 7 stappen

Mijn ervaring, review en eerlijke mening

Goed, je hebt kunnen lezen wat de methode Perfect Slapen in 7 Stappen inhoudt. Zelf ben ik ook aan de slag gegaan met deze methode.

Hierbij wil ik aangeven dat ik vooraf zelf niet perse vond dat ik slaapproblemen had. Maar wat een verrijking was het om alle tips tot me te nemen.

Ik werd bewuster van diverse gewoonten van me, die niet echt goed zijn voor een goede nachtrust. Bijvoorbeeld ga ik op onregelmatige tijden naar bed, sport ik wel eens later op de avond en gebruik ik daarna nog regelmatig mijn telefoon. Ook werk ik soms nog door in de (late) avond.

Dit zijn een aantal zaken die, als ik erover nadenk, niet gunstig zijn voor mijn nachtrust. En toch laat ik het allemaal gebeuren. Uit gewoonte. Omdat ik er te weinig bewust van ben.

Perfect Slapen in 7 Stappen heeft mij geleerd om hierop te letten. Ik ben dit gaan doorvoeren in mijn dagelijkse planning. En ik moet eerlijk zijn dat ik na enkele dagen, een week, mijzelf echt energieker begon te voelen.

En dat terwijl ik niet eens echt slaapproblemen had. Daarnaast lijken mij de adviezen en 7 stappen die in de methode staan beschreven zeer waardevol.

Vanuit persoonlijke view, kan ik je dit boek en methode dan ook echt aanraden.

Wat gebeurt er na betaling?

Als je vóór 16.00 uur bestelt ligt het boek de volgende dag in je brievenbus. Via je e-mail ontvang je gegevens waarmee je kunt inloggen op de ledenwebsite. Daar kun je dan al direct het e-boek downloaden als PDF.

Perfect Slapen in 7 Stappen – Nu met 50% korting

Perfect Slapen in 7 Stappen is nu aantrekkelijk geprijsd. Daarnaast krijg je een succesgarantie. Dat betekent dat je je geld terug krijgt indien je niet tevreden bent.

Zoals je hebt kunnen lezen vind ik het een waardevolle methode voor als je beter wilt slapen. Zelfs als je, zoals ik, niet echt slaapproblemen hebt ontvang je vele eye-openers die zorgen voor een nog betere nachtrust en meer energie over de dag.

Perfect Slapen in 7 Stappen kopen doe je via onderstaande kortingslink! Aanrader!

Wil je geen lusteloos gevoel meer? En eindelijk eens een goede nacht slaap? Perfect slapen in 7 stappen helpt jou daarbij. Profiteer vandaag van 50% korting via deze link!

perfect slapen in 7 stappen

Leave a Comment:

Leave a Comment: