Simpel Slank review

By Michael | Reviews

Simpel Slank - Bernard FavierKun je simpel slank worden? Dat willen we uiteraard allemaal wel. Uit eigen ervaring weet ik dat het niet zo eenvoudig is om blijvend af te vallen en overtollig vet te verliezen. Dat zal bij veel anderen bekend voorkomen vermoed ik.

Via een tip kwam ik een poosje geleden op de website van Bernard Favier.

Bernard Favier bespreekt daar het ebook Simpel Slank. Zoals je kunt verwachten, betreft het hier een ebook waarin Favier laat zien hoe je op een eenvoudige en simpele manier slank kunt worden en slank kunt blijven.

Zo wilde ik Simpel Slank kopen. En in dit artikel vertel ik je over mijn Simpel Slank ervaring, mening en wat anderen ervan vinden. Is Simpel Slank de moeite waard? Lees het hier in mijn review!

Wat is Simpel Slank?

Simpel Slank kun je alleen online kopen en alleen als ebook. Direct na betaling kun je het Simpel Slank ebook downloaden.

Prima, want zo kan je het ebook makkelijk op je tablet, phone of ereader zetten, op je computer lezen of gewoon zelf uitprinten.

Bernard beschrijft in Simpel Slank hoe je dankzij hormonen en vetverbranding snel en simpel kunt afvallen.

Wie is Bernard Favier?

Simpel Slank is een product van Bernard Favier, de oprichter van de website en het bedrijf Puur Figuur.

"<yoastmark

Hij plaatst regelmatig video’s en artikelen die te maken hebben met onder andere sporten, gezonde voeding en allerlei andere zaken die met gezondheid te maken hebben.

Bernard Favier is zeer ervaren in op dit gebied. Hij is gastauteur op verschillende grote sites rondom fitness en gezondheid en hij heeft door de jaren heen ook bekendheid en een goede naam opgebouwd.

Hij mag mag dan ook gezien worden als een expert en specialist in de voeding, gezondheid en fitness-markt.

Wat gebeurt er na je betaling?

Eerst zal ik je vertellen wat er gebeurt als je hebt betaald (altijd wel prettig om te weten wat je kunt verwachten).

Zodra je betaald hebt kom je op een geheime pagina waar je Simpel Slank én de bijbehorende bonussen direct kunt downloaden.

Dan kun je gelijk starten en je hoeft dus niet te wachten tot het boek + de bonussen worden thuisgestuurd.

In je mail ontvang je na betaling overigens netjes een mail met daarbij de factuur en een welkomtboodschap van Bernard.

Mijn Simpel Slank ervaring en review

Ok, ik ga je nu vertellen wat mijn ervaring is van Simpel Slank en wat ik ervan vind.

Om te beginnen kun je direct zien dat dit niet een boek is dat binnen een dag in elkaar is gezet. Nee, Bernard heeft hier mooi werk van gemaakt; en ook met zijn hart aan gewerkt.

De inhoud én de vormgeving zijn prima in orde.

Bernard Favier werkt in een sportschool en heeft daardoor elke dag contact met verschillende mensen. Mensen die succesvol zijn met afvallen maar ook mensen bij wie het afvallen telkens maar niet lukt. Hierdoor heeft hij goed in de gaten hoe het komt dat het bepaalde mensen wel lukt en bij anderen niet lukt.

Deze bevindingen legt hij uitgebreid uit in Simpel Slank.

Daarnaast vertelt Bernard je over de hormonen in het lichaam. Hoewel dit bij velen nog onbekend is, is dit het belangrijkste onderdeel om af te vallen.

Je hormonen hebben juist alles te maken met de vetverbranding in het lichaam. Bernard beschrijft hoe jij je hormonen in kunt zetten om wel vet te gaan verbranden en niet om vet op te slaan.

Simpel Slank onderdelen:

Simpel Slank bestaat uit drie onderdelen:

  1. Het Simpel Slank boek
    1. Alles wat je moet weten over afvallen en wat er bij komt kijken
    2. 3 volledige weekmenu’s
    3. 70 recepten
  2. Bonus: Ebook Stilstaan tijdens het afvallen voorkomen
  3. Bonus: Hulp en ondersteuning

Het bonus ebook is ook van een mooie kwaliteit en is zeker een mooie toevoeging op het Simpel Slank boek.

Wat super is natuurlijk, is dat je support kunt krijgen als je vragen hebt, en dat is ook wat Bernard geeft. Meestal heb je binnen acht uur al een antwoord van hem.

Wat heb ik bereikt na 2 maanden?

Nu lijkt het me logisch dat je benieuwd bent naar wat ik heb bereikt en welke resultaten ik heb behaald.

Na zo’n twee weken begon ik me al snel fitter en te voelen en had ik meer energie. Met behulp van de weekmenu’s van Simpel Slank begon ik gezonder en beter te eten; ik kreeg overal meer energie in en voelde me fit. In de eerste week was ik ook al 1,5 kilo afgevallen.

Afvallen met Simpel Slank

Na ongeveer drie weken was ik zo’n 3 kilo afgevallen en begon ik er ook echt stukken fitter en energieker uit te zien. Ok mijn huid begon er gezonder uit te zien.

Nu we weer ruim een maand verder zijn, ben ik ruim 5 kilo afgevallen en voel ik me gezonder en fitter dan ooit! Dit komt echt doordat ik afwisselend, goed en vooral gezond eet en doordat ik leer hoe ik mijn hormonen zo in moet zetten dat ze vet gaan verbranden in plaats van vet op te slaan.

Wat vinden anderen van Simpel Slank?

Ik ben enthousiast over Simpel Slank. En ik ben niet alleen; dit is wat anderen zeggen over Simpel Slank:

Marja zegt:

Door Bernard ben ik overgehaald om anders te eten. Nu wil ik niet meer anders. Ik voel me er prettiger en sterker door. Dat vind ik het belangrijkste!

Arjan zegt:

Mijn nieuwe gewicht heeft letterlijk mijn leven veranderd: er is 17+ kilo af en ik heb nu al 3 jaar een gezond BMI dankzij de adviezen en betrokkenheid van Bernard. Ik voel me fantastisch!

Pauline zegt:

Ik heb altijd overgewicht gehad door een trage stofwisseling. Ik ben ongeveer 10 kilo kwijt (1,5 maand)! De tips om honger te stoppen werken uitstekend voor mij.

Hoeveel betaal je voor Simpel Slank?

Je betaalt 37,- euro voor het volledige pakket (inclusief bonussen) voor het Simpel Slank pakket en dat is wat mij betreft een goede prijs.

Voor inderdaad nog geen vier tientjes krijg je een boek waar je levenslang van kunt profiteren en een boek waarmee je daadwerkelijk resultaten kunt boeken.

Bij mij kon je binnen binnen twee weken al resultaten zien. En als ik het kan, dan kan iedereen het.

60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Als je Simpel Slank aanschaft heb je 60 dagen om risicovrij het uit te proberen.

Bernard staat zo achter zijn Simpel Slank boek dat als je binnen 60 dagen geen resultaten kunt zien, je gewoon binnen twee maanden je geld terug kan vragen.

Zodoende loop je eigeniijk geen enkel risico op een miskoop en heb je dus niets te verliezen; alleen maar te winnen!

Simpel Slank kopen

Je hebt kunnen lezen in mijn Simpel Slank review dat mijn ervaringen zeer positief zijn.

Dankzij Simpel Slank ben ik al ruim 5 kilo kwijtgeraakt en voel ik me energieker en beter dan ooit en zie er ook nog eens fit en gezond uit (en zo voel ik me ook!).

Daarom beveel ik je Simpel Slank van harte aan zodat jij, net als ik, op een simpele en gezonde manier kunt afvallen.

Wil jij Simpel Slank kopen? Dat doe je eenvoudig via onderstaande kortingslink!

Simpel Slank - Bernard Favier

Leave a Comment:

Leave a Comment: