Sterk & Gespierd review

Sterk & Gespierd kopen? Lees eerst mijn Sterk & Gespierd review. Ontdek hier mijn ervaringen, mening en wat anderen ervan vinden!

By Michael | Reviews

Sterk & Gespierd - Nick Fennema - boekcoverSterk & Gespierd review lezen? En je wilt misschien wel Sterk & Gespierd kopen. Ontdek hier mijn ervaringen, mening en wat anderen ervan vinden!

In dit artikel bespreek ik weer een nieuw boek en methode die jou wil helpen een gespierd lichaam te krijgen. Het gaat om Sterk & Gespierd door Nick Fennema van Fit.nl.

Fit.nl heeft meerdere producten in de fit en gezondheidsniche en mag ondertussen wel gezien worden als een professionele speler. De andere methoden zal ik hier binnenkort in een apart artikel behandelen.

Dus ben jij van plan om Sterk & Gespierd te kopen? Leer er meer over zodat jij kan bepalen of het ook iets voor jou is.

Ontdek het verder in dit artikel!

Wat is Sterk & Gespierd?

Sterk & Gespierd is de wetenschappelijke methode voor een ijzersterk mannenlichaam, zo staat het aangegeven op Fit.nl. Je kunt dankzij de wetenschappelijke technieken net zoals professionele krachtsporters een sterk, droog en gespierd lichaam ontwikkelen.

Nick Fennema heeft erg zijn best gedaan om zijn eigen plan van aanpak en kennis te bundelen in dit wetenschappelijk werkje.

Dat is ook meteen hetgene wat Sterk & Gespierd onderscheidt van diverse andere methoden om fit te worden en een gespierd lichaam te ontwikkelen. Het zijn niet zomaar wat oefeningen in Sterk & Gespierd. Nee, de gehele methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

En daarnaast is Sterk & Gespierd toegespitst op het mannenlichaam.

Sterk & Gespierd bestaat uit een uitgebreid e-book, trainingsprogramma met video’s en schema’s.

En Sterk & Gespierd is erop gebrand dat jij dankzij dit programma het maximale uit je training haalt. Dat moet zorgen voor snellere en betere resultaten voor een sterk, fit en gespierd lichaam!

Wie is Nick Fennema?

Nick Fennema - Auteur Sterk & Gespierd

Nick Fennema – Auteur Sterk & Gespierd

Nick Fennema is de auteur van Sterk & Gespierd. Hij is erg actief met fit zijn en fit blijven naast zijn studie Bewegingswetenschappen.

Hij is powerlifting coach bij de krachtsportvereniging Nortside Barbell, geeft personal training en hj begeleidt atleten terwijl zij zich voorbereiden voor Powerlifiting en Bodybuilding wedstrijden.

Tof vind ik dat Nick Fennema bredere interesses heeft en ook actief is (geweest) in de martial arts en zelfs als freerunning instructeur, wat echt een passie was.

Tegenwoordig ligt de focus bij Nick Fennema echt op krachttraining in haar diverse vormen, zoals calisthenics (eigen lichaamsgewicht), crossfitt, gewichtheffen en steeds meer op powerlifting en bodybuilding.

Met Sterk & Gespierd wil Nick Fennema ons echt kennis bijbrengen voor een structurele en effectieve aanpak voor een gespierd lichaam. Hij legt uit hoe het menselijk lichaam reageert op training en voeding.

Nick Fennema is dus niet de minste als het aankomt op trainen voor een gespierd lichaam en hoe daar het maximale uit te halen.

Fit.nl

Fit.nl is een online omgeving waarop diverse producten en content wordt aangeboden rondom gezondheid, fitness, voeding, etc.

Nick Fennema is dus auteur van Sterk & Gespierd, maar er zit een heel team achter Fit.nl wat actief bezig is om Fit.nl verder te ontwikkelen.

Fit.nl mag dan ook gezien worden als een serieuze club van specialisten in deze markt.

Waarom Sterk & Gespierd

Als jij bezig bent of aan de gang wil gaan met een gespierd lichaam krijgen dan is Sterk & Gespierd iets voor jou.

Doordat Sterk & Gespierd dieper ingaat op de theorie achter de training, weet je veel beter hoe je het geleerde moet toepassen en haal je dus betere resultaten.

Sterk & Gespierd auteur Nick Fennema

Sterk & Gespierd zorgt ervoor dat je niet onvoorbereid gaat trainen. Dat zorgt ervoor dat je minder kans op blessures hebt. En dat je de training en oefeningen op de juiste wijze uitvoert. Zo voorkom je enorme tijdverspilling!

Al met al belooft Nick je een ‘jumpstart’ vanwege de ruime ervaring en kennis van hem waarop Sterk & Gespierd is gebaseerd.

Wat nadat je hebt betaald voor Sterk & Gespierd?

Het is altijd prettig om te weten wat er gebeurt nadat je hebt betaald voor een product.

Zodra je betaald hebt wordt je doorgestuurd naar een besloten pagina waar je je account kunt aanmaken. Daarna kun je daar inloggen in het leden-gedeelte.

Daar vind je de e-books, video’s en schema’s.

Je kunt dan dus meteen aan de slag.

Wat is mijn Sterk & Gespierd ervaring en mening & wat vinden anderen?

Zelf ben ik dus ook aan de slag gegaan met het Sterk & Gespierd programma. Ik heb afgelopen jaren meerdere programma’s en methodes nader bekeken en geprobeerd.

Wat mij erg aanspreekt is de grondige aanpak van Sterk & Gespierd. Nick legt je echt uit wat belangrijk is om te weten als je serieus aan je lichaam wilt werken. En niet slechts een paar oefeningen voor elke spiergroep. Dat is dus de doelgroep die Nick en Fit.nl willen aanspreken. En daar val ik onder!

Maar even terug naar het begin. Hoe ziet Sterk & Gepsierd eruit?

Het boek ziet er duidelijk, mooi en zorgvuldig opgemaakt uit. Direct is duidelijk dat er een groep professionals hier een klasse product hebben willen neerzetten – en niet even 1-2-3 iets in elkaar willen draaien.

Naast de mooie vormgeving is wat in het boek staat natuurlijk waar het echt om draait. En daar ben ik dus echt over te spreken.

Sterk & Gespierd bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Sterk & Gespierd e-book
  2. Fitnessschema’s
  3. Oefenbibliotheek

Het e-book bestaat uit 150 pagina’s vol met waardevolle kennis. Doel hiervan is dat je dus het maximale uit je training kan halen, zo effectief mogelijk een sterk en gespierd lichaam kunt krijgen – en je vind handige tips die ervoor zorgen dat jij snel kunt groeien.

Dankzij de fitnessschema’s kun jij concreet aan de slag om aan dat gespierde lichaam te werken. Allemaal zijn ze speciaal door Nick uitgekozen als onderdeel van de Sterk & Gespierd methode. Er staat heel duidelijk wat je moet doen.

Als extra hulpmiddel is er de oefenbibliotheek. Deze bestaat uit diverse video’s waarin Nick duidelijk laat zien hoe de oegeningen uitgevoerd moeten worden. Daarbij geeft hij ook aan wat je vooral niet moet doen om vervelende en pijnlijke blessures te voorkomen (superwaardevol!)

Mijn ervaring

Om te beginnen heb ik al vrij ruime ervaring op het gebied van spieren trainen en voeding. Maar ik sta altijd open voor nieuwe initiatieven, methoden die mij aanspreken. En daarom wil ik er graag meer van weten.

Wat tof is, is dat mijn voorgevoel eigenlijk erg goed werd waargemaakt. Ik heb nog meer geleerd over spieren ontwikkelen, schema’s en ook voeding. En ik heb deze kennis direct kunnen meenemen in mijn verschillende trainingen.

Daarnaast was het ook wat confronterend voor mezelf. Want wat bleek, ik deed toch enkele oefeningen niet helemaal juist. Door enkele kleine aanpassingen voelde het direct een stuk beter. En dat merkte ik ook in de ontwikkeling van mijn spieren.

Juist die focus op de juiste uitvoering van de oefeningen en dus ook op wat je NIET moet doen, maakt Sterk & Gespierd extra handig voor mij.

Wat zeggen anderen?

Shawn Hoek, Nederlands recordhouder Squat, Benchpress, Deadlift & powerlifting op Fit.nl

De titel zegt het al: Sterk & Gespierd. Als je je training aanpast volgens de richtlijnen van dit e-book zul je zeker sterk en gespierd worden!

Ruben van Eek, IFBB Bodybuilder/ RAW Powerlifter SQ- 252,5kg op Fit.nl

Sterk en gespierd’ biedt krachtige handvaten en praktische tips voor de serieuze sporter. Het e-book onderscheidt zich door een breed scala van factoren te bespreken die essentieel zijn voor het behalen van een optimaal resultaat. Hierbij worden wetenschappelijk gefundeerde principes gecombineerd met een gezonde dosis ervaring van de auteur

Hoeveel betaal je voor Sterk & Gespierd?

Als je Sterk & Gespierd gaat kopen, betaal je 39,95 euro. Een zeer schappelijke prijs als je weet wat je er allemaal voor krijgt en vooral als je weet wat het je kan opleveren.

Want ga maar na – voor nog geen vier tientjes ontvang je een zeer waardevol pakket waarmee je in principe alles hebt waardoor je een gespierd lichaam kan opbouwen.

En wat is het jou waard om een methode te kunnen gebruiken die jou helpt het maximale uit je training te halen en sneller sterk en gespierd te worden?

Levenslange niet-goed-terug garantie!

Nick Fellema en Fit.nl zijn zo overtuigd van de Sterk & Gespierd methode dat – indien je niet tevreden bent – je je geld terug kunt vragen.

Dus je loopt geen enkel risico op een miskoop.

Is het niets voor jou of ben je gewoon niet tevreden dan kun je eenvoudig je geld terigvragen.

Sterk & Gespierd kopen (nu met korting!)

Goed, je hebt nu een goed beeld van wat Sterk & Gespierd voor jou kan betekenen.

Ook overtuigd dat Sterk & Gespierd wat voor jou is?

Via onderstaande link kun je direct aan de slag.

Deze methode is beslist een slimme aankoop en zijn geld zeker meer dan waard. Je loopt in ieder geval geen enkel risico dankzij de niet-goed-geld-terug garantie!

Sterk & Gespierd kopen? Dat kan nu via onderstaande kortingslink!

Sterk & Gespierd - Nick Fennema - boekcover

Leave a Comment:

Leave a Comment: