Strakke Buik Bijbel kopen? – Wat kun je verwachten?

Wil jij de Strakke Buik Bijbel kopen? Hier lees je wat het boek jou gaat brengen!

By Michael | Trainen

Strakke Buik Bijbel coverBaal jij er ook zo van dat je buikje net wat te dik is en wil je graag een super strakke buik zodat je in de zomer weer lekker in een bikini of je favoriete zomeroutfit kunt rondlopen? Raadpleeg dan de Strakke Buik Bijbel, geschreven door Oscar Helm – ook wel bekend van zijn populaire Afslank Receptenbijbel boek.

Met zijn methode ben je ervan verzekerd dat het lukt om het ideale figuur te krijgen waarbij je zeker een platte buik hebt.

In dit artikel leg ik je wat uit over de auteur, het product en laat je ook weten hoe De Strakke Buik Bijbel bevalt.

Wie is Oscar Helm – auteur van Strakke Buik Bijbel?

Oscar Helm - Afslank Receptenbijbel en Strakke Buik Bijbel

Oscar Helm – Afslank Receptenbijbel en Strakke Buik Bijbel

Oscar Helm besloot op een bepaald moment in zijn leven dat het zo niet langer kon doorgaan. Na tal van mislukte pogingen om een fit lichaam en strakke buio te krijgen besloot hij dat het anders zou worden.

Hij verdiepte zich daarom in de boeken waarin succesvolle diëten gepromoot werden maar beter nog: hij onderzocht de wetenschappelijke kant van het verhaal.

Beetje bij beetje kwam hij erachter wat wel werkte om af te vallen en een strakke buik te krijgen en paste dit toe. Zijn vrouw zag het resultaat en volgde hem met succes.

Hij besloot daarop personal coach te worden en kon zo veel mensen helpen maar ook coaches opleiden.

Gezien het feit dat daar niet zijn ambitie lag stopte hij er mee en richtte zich op de theoretische kant, wat geleid heeft tot het ontstaan van de Strakke Buik Bijbel.

Hiermee wil hij zoveel mogelijk mensen zien te helpen in hun strijd tegen de overtollige kilo’s. En ze stimuleren het door hen gewenste figuur te bereiken.

Is Oscar Helm betrouwbaar?

Zeker! Je ontvangt de volgende dag het boek als je wat hebt besteld.

Er is niets onbetrouwbaars aan Oscar Helm. Je kunt hem altijd bereiken als je vragen hebt en hij reageert altijd erg snel.

Het mislukt zo vaak

Waarom mislukken de pogingen om een platte buik te krijgen zo vaak bij zo veel mensen?

Veel mensen denken dat ze er met ‘normale’ buikspieroefeningen wel komen om een strakke buik te krijgen.

Helaas zijn deze oefeningen zelden echt succesvol en hebben ze meestal weinig effect.

Cardio wordt saai

Veel mensen proberen met cardiotraining om af te vallen en een goed figuur te krijgen. Cardio vereist echter behoorlijk wat discipline om te blijven doen.

Veel mensen vinden de oefeningen zelfs saai worden op den duur. Bovendien geldt dat wanneer je steeds maar dezelfde oefeningen blijft doen deze ook minder effect hebben op den duur.

Voedsel en pillen – weet waar je aan begint

Over veel voedsel wordt niet de waarheid verteld en niet alle lightproducten zijn zo gezond als de fabrikanten ervan beweren.

Afslankpillen zijn vaak ongezond en hebben zelden het beoogde effect.

Snel en zinvol effect met de Strakke Buik Bijbel

Omdat veel mensen graag snel resultaat willen zien werken veel methodes niet volgens hen en houden ze het niet vol.

Als de resultaten te lang wegblijven verliezen mensen snel de moed om door te gaan. En stoppen ze ermee voordat ze hun doel bereikt hebben.

Bij de Strakke Buik Bijbel is de kans op snel effect wel degelijk. Dit zal je alleen maar stimuleren om ermee door te gaan en op een positieve manier je doel te halen.

Vrouw met gespierde buik

Bewustwording dankzij Strakke Buik Bijbel

Veel mensen weten vaak niet zo goed waar ze mee bezig zijn als ze een dieet volgen of een bepaalde training doen.

Dit is niet omdat ze het niet goed willen doen. Maar ze krijgen een dusdanige overdaad aan informatie over voeding – en wat wel en niet goed is – dat ze op een bepaald moment door de bomen het bos niet meer zien.

Bij de Strakke Buik Bijbel wordt altijd uitgelegd waarom je iets doet en wat het nut ervan is. Daarnaast wordt ook duidelijk uitgelegd wat je doet, zodat je er altijd op kunt terugvallen als je het even niet meer helemaal weet.

Leer waarvoor een bepaalde buikspieroefening dient

Bij veel buikspieroefeningen gaan mensen nogal eens in de fout. Daardoor heeft de oefening meestal geen nut meer.

Om dit te voorkomen lees je ook alles over foute oefeningen en de valkuilen waar je in kunt lopen tijdens het oefenen.

Ook wordt er duidelijk uitgelegd waarom bepaalde oefeningen niet tot een strakke buik leiden en je deze daar niet voor hoeft te doen.

Kies de juiste voeding

Niet alleen oefeningen komen aan het bod in het boek. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de juiste voeding.

Je kunt in de bijbel recepten vinden die niet alleen lekker zijn maar ook nog eens eenvoudig te maken zijn en prima binnen een strak buikdieet passen.

Je krijgt er een strak schema voor vier weken bij waarin alle maaltijden aan bod komen zodat jij je er makkelijk aan kunt houden.

Bepaalde voedingsmiddelen stimuleren beter de vetverbranding dan andere en worden daarom ook aangeraden om te gebruiken. Welke dit zijn kun je terugvinden in de Strakke Buik Bijbel.

Eigen ervaring en resultaten na 6 weken

Na het proberen van deze Strakke Buik Bijbel en het programma dat erbij hoort kan ik je vertellen dat het voor mij goed werkt. Dit wordt ook door andere mensen bevestigd en vragen me zelfs welke training ik hiervoor volg.

Het programma werkt dus goed. In de eerste weken zie je nog niet echt resultaat. Al is het tof om ermee bezig te zijn en naar een doel toe te werken.

Na ongeveer 6 weken begon mijn buikje goed weg te trekken en strakker te worden. Overigens voelde ik me ook fitter en ging er beter uitzien (al zeg ik het zelf). Dat komt door de focus op goede voeding in combinatie met de oefeningen en tips uit de Strakke Buik Bijbel.

De oefeningen zijn niet loodzwaar en zijn daarom voor mij dagelijks haalbaar om te doen en hebben het effect dat ik wil: een strakkere buik.

Strakke Buik Bijbel pakket – wat krijg je?

Ten eerste kun je kiezen tussen een fysiek exemplaar van het boek (aanrader) of het e-book.

Om te beginnen bevat de bijbel 26 effectieve buikspieroefeningen die aan de hand van goede foto’s geïllustreerd worden.

De oefeningen worden duidelijk uitgelegd zodat je precies weet wat je doet en waarom en bovendien kun je op de foto zien wat de bedoeling is.

Tijdelijke bonus

Als je de Strakke Buik Bijbel koopt krijg je nu tijdelijk 7 gratis bonussen in de vorm van 7 extra hoofdstukken:

  1. Zes verschillende trainingsschema’s gericht op vetverbranding.
  2. Voedingschema’s met weekmenu’s voor vier weken die helpen met gezond eten en afvallen.
  3. Strakke billen trainingsschema.
  4. Strakke benen trainingsschema.
  5. Strakke huid (Tips voor verminderen cellulite / sinaasappelhuid)
  6. Vetrol vrij (Oefeningen om van love handles af te komen)
  7. Het Ultieme Afslankprogramma (Dit bestaat uit diverse video’s met tips en instructies om snel en verantwoord af te vallen, goede tips voor oefeningen en sporten en voedseltips.)

Strakke Buik Bijbel Prijs en Strakke Buik Bijbel bestellen

Als je overtuigd bent van het de Strakke Buik Bijbel en het graag wilt proberen heb je de keuze uit twee pakketten.

Het enige verschil dat tussen deze twee pakketten bestaat is dat het ene een fysieke Strakke Buik Bijbel bevat en jet andere alleen een e-book dat je kunt downloaden.

Kies je ervoor om de fysieke versie ook aan te schaffen dan betaal je 47,- euro. Voor het ebook pakket betaal je 39,97 euro.

Bestellen is eenvoudig en als je voor 18:00 bestelt is het pakketje de volgende dag al bij je thuis. Betalen doe je met iDeal, een creditcard of via PayPal, in een veilige omgeving.

Woon je in België? Dan kun je ook betalen via Bankcontact.

Na betaling

Als je voor alleen de digitale versie kiest kun je deze direct na de inschrijving en betaling downloaden zodat je meteen kunt beginnen met afvallen en een strakke buik te kweken.

Toch niet tevreden? 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Toch niet tevreden? Dan kun je zonder problemen de Strakke Buik Bijbel binnen 60 dagen terug sturen en krijg je je geld ook terug.

Je bestelt het dus zonder enig risico. Is het niet wat je wilde of vind je het echt niks? Meld je dan gewoon weer af.

Lees ook eens de recensies van mensen die je zijn voorgegaan en dan zul je waarschijnlijk goed kunnen inschatte of het programma ook iets voor jou is.

Strakke Buik Bijbel kopen (+kortingslink)

Goed, je hebt nu een beeld van wat je van de Strakke Buik Bijbel kunt verwachten. Ik ben zeer tevreden met het boek en heb er al mooie resultaten mee gehaald.

Ik beveel allen die een strakke en mooie buik wilt krijgen én zichzelf gezonder en fitter wilt voelen, dan ook van harte aan om de Strakke Buik Bijbel te kopen.

Dankzij de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie is het 100% risicovrij!

De Strakke Buik Bijbel kopen doe je via onderstaande kortingslink.

Met korting de Strakke Buik Bijbel kopen? Klik dan op onderstaande kortingslink!

Strakke Buik Bijbel cover

Leave a Comment:

Leave a Comment: