Thuis vet verbranden? Wat je echt moet weten + 5 tips!

Thuis aan de gang met (buik)vet verbranden? Moet je wel perse aan de slag met allerlei oefeningen? Of kan het ook anders, met een stukje bewustwording en daarvoor kiezen?!

Hoe kun je ook thuis vet verbranden?

Bijna iedereen kent het wel: een paar kilootjes teveel die je er eigenlijk liever af zou willen hebben.

De meeste diëten hebben we allemaal al geprobeerd maar werken maar tijdelijk. Het bekende jojo-effect treedt weer op.jojo effect en afvallen

In de eerste weken vliegen de kilo’s eraf en daarna komen ze er weer net zo hard aan (of met wat pech weeg je nog meer dan eerst).

Om dit te voorkomen en niet iedere keer teleurgesteld te worden als je besluit een dieet te volgen is het goed en fijn te kiezen voor een methode die bij jou past.

Een methode die jou echt helpt om thuis vet te verbranden.

Uiteraard is het nooit puur één methode die daar allemaal voor gaat zorgen. Het is een stukje bewustwording over wat je wel moet doen en juist wat je niet moet doen om thuis vet te verbranden.

Kies bewust voor een gezonder leven (en doe het dan ook!)

Je hebt een teveel aan buikvet. En je wilt dit tegen gaan. Erg verstandig. Naast dat buikvet niet erg mooi is, is het ook niet gezond voor je.

We gaan er dus voor zorgen dat het buikvet verdwijnt.

Hoewel het voor veel mensen niet echt duidelijk is dat zij te zwaar zijn en een ongezond leven leiden is overgewicht echt een probleem in Nederland.

In onze cultuur is afhaaleten de gewoonste zaak van de wereld en door onregelmatig werken en stress zijn mensen vaak geneigd snel wat te snacken in plaats van de tijd te nemen om rustig op gezette tijden en gezond te eten.

Dat zijn momenten die je vast herkent. En dat zijn de momenten dat je vaak het ‘zwakst’ bent om trouw te blijven aan een bewust gezondere levensstijl…

Het is echt niet erg om eens eten af te halen of te laten bezorgen. Maar wees hier zuinig mee!

Zorg ervoor dat je een basis hebt om op alle momenten van de dag gezond, maar vooral ook lekker kunt eten.

Als je zo’n basis hebt, dan is de kans dat je ‘terugvalt’ in een ongezonde en dikmakende afhaalmaaltijd veel kleiner.

Geloof me, het betaalt zich op alle fronten uit. Het scheelt je geld, je gaat goed eten meer waarderen en je voelt je veeeeeel beter en gelukkiger. En oh ja, je verliest je buikvet 🙂

Bewust gezond leven en thuis buikvet verbranden

Succesvolle methode om thuis vet te verbranden

Om een doel te bereiken dien je er natuurlijk wel voor de volle 100% voor te gaan. Dus bewust die keuze te maken dat je het ECHT wilt.

Het gaat uiteraard niet vanzelf om af te vallen, daar dien je wel wat voor te doen.

Een methode die jou ongetwijfeld gaat helpen om thuis vet te verbranden is de Afslank Receptenbijbel.

Wat deze methode nu juist zo uniek maakt is dat het praktisch is en dat je niet volledig gestrest raakt van wat je allemaal niet mag eten.

Je krijgt juist veel recepten die niet alleen lekker zijn maar ook voedzaam. Als je deze gaat proberen heb je geen honger maar je gaat gewoon goed eten.

Eten dat je zelf snel en eenvoudig maakt met behulp van lekkere recepten die de andere familieleden ook zullen aanspreken. Zo kun je zelf gezond bezig zijn met eten (en afvallen) en kan de rest van de familie ook gewoon meedoen.

Dan hoef je niet voor jezelf apart te gaan staan koken maar kunnen alle gezinsleden gewoon lekker meedoen en geef je ook nog eens het goede voorbeeld aan je kinderen (als je kinderen hebt uiteraard ;-))

Meer tips om succesvol af te vallen

Om af te vallen en niet terug te vallen maar op het juiste gewicht te blijven hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Tip 1: Kies voor de juiste voeding

Aansluitend bij de Afslank Receptenbijbel. Als je serieus wilt afvallen hoort daar natuurlijk ook goede voeding bij.

Niet of nauwelijks eten werkt echt niet om (blijvend) af te vallen.

Om te beginnen vliegen de kilo’s er dan in het begin wel af maar als je daarna weer ‘normaal’ begint te eten loop je tegen het bekende jojo-effect aan en zitten de kilo’s er direct weer aan.

Bovendien is niet of nauwelijks eten ook slecht voor je lichaam. Je krijgt niet voldoende voedingsstoffen meer binnen en dat zal zijn weerslag hebben op je energielevel en concentratie.

Als je altijd trek hebt zul je steeds aan eten denken en de kans dat je dan gaat snacken wordt dan ook steeds groter. Dat is wat je te aller tijde dient te voorkomen.

Dan wordt het mentaal een te grote uitdaging en hou je het niet vol!

Tip 2: Zorg voor zo min mogelijk stress

Veel mensen hebben snel last van stress en als er iets funest is voor je lichaam is het wel stress.

Stress is slecht voor je lichaam en kan op veel manieren tot uiting komen, dat is bij ieder mens anders.

Als je stress heb kun je de neiging hebben om lekkere en veelal ongezonde snacks te eten om je zo (voor korte duur) beter te voelen.

Deze tussendoortjes zijn natuurlijk funest als je wilt afvallen.

Overigens staan in de Afslank Receptenbijbel veel gezonde tussendoortjes die je wel mag hebben en die niet slecht en toch lekker zijn.

Stress en cortisol zorgen ervoor dat je lichaam in een status komt, waarbij de spijsvertering stil komt te staan. Dat is een oerreactie van hoe het menselijk lichaam werkt. Een soort overlevingsmechanisme.

Belangrijk is dus, voor je buikvet verbranding en als je wilt afvallen, maar nog meer voor je algehele gezondheid, om stress te minimaliseren!

Tip 3: Drink voldoende water

Dat hoor je natuurlijk vaker! Als je wilt afvallen is het wel belangrijk dat je goed blijft drinken want uitdrogen is een slechte zaak.

Voldoende drinken is ook belangrijk tijdens het diëten, maar koffie en thee met suiker bevatten veel calorieën, om nog maar niet te spreken van frisdrank en vruchtensap.

Het is daarom verstandig om vooral water te drinken. Water reinigt het overigens ook, wat ook weer positief is voor je gezondheid en om af te vallen.

Ga water drinken en je leert het veel meer te waarderen.

Tip 4: Word je bewust van je eigen gedrag (en hou vol!)

Afvallen is niet iets dat je zomaar even doet. Het is iets waar je wel vol voor gaat als je wilt dat het ook effect heeft.

De eerste stap om ermee te beginnen dien je toch echt zelf te zetten en daarna is het echt volhouden geblazen.

De juiste mindset om af te valllen

Als je je bewust wordt van je eigen gedrag zal het proces ook makkelijker gaan. Je let niet alleen op wat je eet en drinkt maar het wordt ook steeds makkelijker om gezond te eten beschikbaar te hebben.

(Voldoende) bewegen hoort ook bij het proces van afvallen. Kies voor iets wat jij prettig vindt om te doen. Je hoeft echt niet perse naar een sportschool, mocht je dat verschrikkelijk vinden.

Wandelen, fietsen of rustig joggen is ook bewegen. Of regelmatig stofzuigen of in de tuin werken.

Tip 5: Combineer alle tips zodat je tot het beste resultaat komt

Als je alle tips ter harte neemt en ze ook goed opvolgt zal dit het beste resultaat opleveren. Eet en drink dus op verantwoorde wijze en combineer deze nieuwe gewoontes met voldoende beweging.

Dit alles op een manier die voor jou werkt, zodat je het volhoudt en het leuk vindt om het te doen.

Als je minder stress hebt zul je meer rust vinden in je leven, waardoor jij lekker in je vel zit en dat zul je letterlijk zien!

Zoek de voor jou juiste methode

Teveel buikvet komt zowel bij mannen als vrouwen voor. Om het overtollige vet beter te kunnen verbranden zijn er tal van oefeningen mogelijk waarbij je kunt denken aan cardiotraining en krachttraining.

Thuis buikvet verbranden en thuis afvallen

Buikvet verbranden oefeningen vind je terug op internet maar er zijn ook veel boeken in de handel die je kunt gebruiken om te trainen.

Als je dat niet zo makkelijk vindt kun je er ook voor kiezen een personal trainer in de hand te nemen die samen met jou een trainingsschema opstelt dat voor jou het beste werkt. Je kiest dan zelf voor oefeningen die je graag doet of goed kunt en waar jij baat bij hebt.

Een grote diversiteit aan oefeningen (die je ook thuis kunt doen) gaat verveling tegen zodat jij het trainen langer volhoudt.

Bovendien bestaat er niet één ideale oefening om buikvet tegen te gaan maar zijn verschillende oefeningen geschikt om te doen.

De juiste schema’s – Het juiste resultaat

Op internet vind je tal van tips om buikvet tegen te gaan. Zoek maar eens naar een buikvet verbranden schema.

Je vindt er trainingsschema’s waarin duidelijk aangegeven wordt wat voor oefeningen je allemaal kunt doen om buikvet tegen te gaan maar er zijn ook veel voorbeelden te vinden voor speciale voeding.

Naast (of in plaats van) een trainingschema vind je (voedings)schema’s waarin staat hoe je de maaltijden op een dag kunt opbouwen.

In dat geval heb je voor een volledige week een overzicht van wat je allemaal kunt eten en ook nog eens gezond voor je is als je de strijd met de overtollige kilo’s wilt aangaan.

Thuis vet verbranden dankzij de Afslank Receptenbijbel

Een voordeel van de Afslank Receptenbijbel is, dat al deze informatie gebundeld is. Je hoeft niet elke keer opnieuw op zoek.

Je verbrandt snel overtollig buikvet zonder honger te lijden of te jojoën met simpel te maken afslank recepten. En je vindt veel recepten terug waarmee je op een snelle en verantwoorde manier kunt afvallen maar waarmee je ook een langdurig effect bereikt.

De Receptenbijbel is in een gewone, fysieke versie te koop maar ook als e-book. Dit kun je nadat je het aangeschaft hebt zelf downloaden en meteen gebruiken.

In de Receptenbijbel staan meer dan 100 makkelijk te maken recepten die ook nog eens gezond zijn.

Je vindt er diverse recepten in die ervoor zorgen dat je voeding niet snel saai of eentonig wordt. Er worden recepten aangeboden met kip, vlees of vis maar ook aan de vegetariërs onder ons is gedacht.

In het boek staan recepten in verschillende categorieën waarbij je kunt denken aan allerlei variaties voor hoofdgerechten, de lunch en het ontbijt.

Zo maak je iedere dag weer iets anders zodat het niet gaat vervelen en je toch voedzaam en verantwoord kunt eten.

Een absolute aanrader!

De Afslank Receptenbijbel kopen? Met meer dan 100 overheerlijke recepten voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat?

Gezond afvallen recepten

Leave a Comment:

Leave a Comment: